Betaling

Alle bestellingen dienen op voorhand  of contant betaald te worden. Zolang je betaling niet werd ontvangen, kan er geen levering gebeuren. Dit geldt zowel voor afhalingen, als voor verzendingen via een koerier.

 

Om de betaling vlot te laten verlopen heb je de keuze uit volgende betaalmethodes:

  • Overschrijving (of contant bij afhaling)
  • PayPal

AD-label rekent voor geen enkele betaalmethode extra kosten aan.

 

Betaling via overschrijving  

Na het invoeren van je bestelling ontvang je een e-mail met alle betalingsgegevens. Je kan op de klassieke manier of via internetbankieren het volledige bedrag van uw bestelling overschrijven. Zodra het geld op onze rekening staat, gaan wij over tot verpakking en verzending van de goederen. We verwittigen je per e-mail (of telefonisch) zodra de betaling werd ontvangen. Dit zowel bij afhaling, als bij verzending via een koerier. Bij afhaling bij AD-label kan je ook contant betalen.

Voordeel: je hoeft niets te veranderen aan je huidige betaalmethode.

Nadeel: het ontvangen van de betaling kan tot twee werkdagen duren, waardoor je moet wachten op de verdere verwerking van je bestelling.

 

Betaling via PayPal

PayPal is een wereldwijd online betalingssysteem met meer dan 200 miljoen gebruikers. De betaling gebeurt met uw Creditcard, Maestrocard of PayPal-account en komt rechtstreeks terecht op de PayPal-account van AD-label. Het is dus niet nodig om via het internet persoonlijke gegevens naar ons te versturen. Bij de bestelling kies je PayPal als betalingsmethode. Je wordt doorverwezen naar de PayPal website, waar je vervolgens kiest voor: Maestro, VISA, MasterCard, Discover, American Express, ... of je eigen PayPal account. Vervolgens wordt het aangegeven bedrag afgeschreven van het saldo van je PayPal-account of van je kredietkaart. Meer informatie en de mogelijkheid om een PayPal-account aan te maken, vind je op PayPal

Voordeel:  na de gemakkelijke betaling, kan er onmiddelijk overgegaan worden tot de levering van je bestelling.

Nadeel: je moet in het bezit te zijn van een kredietkaart of je moet een PayPal account aanmaken.