Verzending

Na het plaatsen van je bestelling en het uitvoeren van je betaling, brengen wij je zo snel mogelijk op de hoogte van de verzending.

 

In de uitzonderlijke situatie dat een artikel tijdelijk niet meer leverbaar is, nemen we contact met je op om te bepalen of je langer wilt wachten of de bestelling wilt annuleren. Je kan ook zelf vragen om de bestelling te annuleren of te wijzigen via contact of mijn bestellingen.

 

Bij verzenden van een bestelling onder de €100,- hanteren wij het tarief van de betreffende koerier.

Bestellingen vanaf €100,- worden altijd gratis verstuurd.

Voor de levering heb je de keuze tussen:

  • afhaling bij AD-label      (gratis)
  • verzending via bpost       (€6,-)
  • verzending via Kiala       (€4,-)

 

Afhaling bij AD-label

Je kan tijdens het plaatsen van je bestelling aanduiden om het pakket zelf af te halen bij AD-label te Izegem. Wij contacteren u vervolgens om het tijdstip af te spreken en de levering zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 

Verzending via bpost

Als een bestelling wordt verstuurd via bpost wordt dit de volgende dag geleverd. Als je na 15.00u of in het weekend besteld, komt daar nog extra tijd bij. Sowieso ontvang je steeds het pakket binnen de drie dagen. bpost beschikt over een track and trace systeem, zodat u steeds de levering van je pakket in detail kan volgen.

Het is ook mogelijk om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Handig voor als je niet thuis bent en bijvoorbeeld op het werk de bestelling wilt laten bezorgen. Ook voor het versturen van een geschenk erg makkelijk. Meer info vind je op de website van bpost.

 

Verzending via Kiala

Wanneer je de bestelling bij een Kiala servicepunt in je omgeving laat bezorgen, bedraagt de levertijd gemiddeld 4-5 werkdagen. Zodra je bestelling op uw Kiala servicepunt naar keuze is aangekomen, ontvang je hier automatisch een e-mail bericht over. Kiala beschikt tevens over een track and trace systeem, zodat u steeds de levering van uw pakket in detail kan volgen. Kiala is erg handig voor als je niet vaak thuis bent, en de levering liever in een winkel in de buurt wil afhalen. Meer info vind je op de website van Kiala.